پایگاه اطلاع رسانی ولایت دایکندی

این پایگاه در حد توان انعکاس دهنده نابسامانیهای سیاسی و اداری در ولایت دایکندی می باشد و از طریق نشر حقایق، نقد منصفانه و تحلیل های علمی ، روحیه حسابدهى و مسئولیت پذیری را تعقیب می نماید

پایگاه اطلاع رسانی ولایت دایکندی

این پایگاه در حد توان انعکاس دهنده نابسامانیهای سیاسی و اداری در ولایت دایکندی می باشد و از طریق نشر حقایق، نقد منصفانه و تحلیل های علمی ، روحیه حسابدهى و مسئولیت پذیری را تعقیب می نماید

پایگاه اطلاع رسانی ولایت دایکندی

علی(ع) فرمود:« وَ اللهِ مَا یَنْتَفِعُ‏ بِهَذَا أُمَرَاؤُکُمْ وَ إِنَّکُمْ لَتَشُقُّونَ عَلَى أَنْفُسِکُمْ فِی دُنْیَاکُمْ وَ تَشْقَوْنَ بِهِ فِی أُخْرَاکُمْ:
به خدا سوگند امیران شما از این کار (تملق و چاپلوسی) سودی نمی‌برند. شما خود را در دنیا به رنج و زحمت می‌اندازید و در آخرت به این کار، شقی و بدبخت می‌شوید». (نهج البلاغه صبحی صالح، حکمت 37)
پیامبر اکرم(ص) فرمود: َ احْثُوا فِی وُجُوهِ الْمَدَّاحِینَ التُّرَاب‏: بر روی‌ چـاپلوسان سـتایشگر خاک‌ بپاشید‌! (نهج‌ البلاغه ابن ابی الحدید ج 17 ص 45 )

اسلاید شو

اسلاید شو

محمدضیا والی ولایت دایکندی

اسلاید شو

معرفی اجمالی علما و شخصیت های دایکندی

اسلاید شو

--------------------
moisrex ------------------

اسلاید شو

معرفي سناتوران ولایت دایکندی

اسلاید شو

اسلاید شو

پایگاه اطلاع رسانی ولایت دایکندی از طریق نقد منصفانه و تحلیل های علمی خود روحیه حسابدهى و شفافیت را در حکومت محلی تعقیب می نماید*** این پایگاه تا حد توان انعکاس دهنده نابسامانیهای سیاسی و اداری درولایت دایکندی می باشد *** این پایگاه در جهت اداره سالم ومدیریت أثربخش در در ولایت دایکندی می کوشد*** با آخرین گزارشات و تحلیل های خبری ولایت دایکندی با ما باشید** منتظر تماس و ارتباط علمی و فرهنگی شما می باشیم*** راه ارتباطی ما:adalat115@gmal.com

ابزار ساخت متن های متحرک

معرفی اعضای شورای ولایتی ولایت دایکندی

اسلاید شو

اسلاید شو

اسلاید شو

اسلاید شو

اسلاید شو

اسلاید شو

اسلاید شو

آخرین نظرات
  • ۱۶ آبان ۰۰، ۲۲:۲۹ - منوچهر محمد عظیمی
    مرسی
  • ۷ اسفند ۹۹، ۰۹:۱۰ - من
    سلام

معرفی و بیوگرافی مصطفی رضایی مخترع پر آوازه جهانی- اهل ولایت دایکندی افغانستان

نخبگان و محصلین ولایت دایکندی | سه شنبه, ۹ آذر ۱۳۹۵، ۱۰:۵۲ ق.ظ

مصطفی رضایی، فرزند حاجی قاسم علی از جوانان خوش فکر و فهیم  صدخانه ی ولسوالی شهرستان-ولایت دایکندی می باشد. او در سال ۱۳۶۸ در یک خانواده مذهبی...

 

‌مصطفی رضایی، فرزند حاجی قاسم علی از جوانان خوش فکر و فهیم  صدخانه ی ولسوالی شهرستان-ولایت دایکندی می باشد. او در سال ۱۳۶۸ در یک خانواده مذهبی در شهر مقدس مشهد ایران به‌دنیا آمده است و دوران کودکی خویش را در مشهد ایران سپری کرده است. تحصیل دوره‌ی مکتب خویش را در مدرسه‌های قایم و جمال آن شهر به انجام رسانده است.

مصطفی رضایی بعد از سپری کردن آزمون کانکور در دانشگاه فردوسی مشهد در رشته‌ی مهندسی میکانیک درس خوانده است.ذهن خلاق و شایستگی‌های مصطفی در دوره‌ی دانشگاه مورد توجه مسئولین کانون مخترعان ایران قرار می‌گیرد و عضویت کانون مخترعان ایران را حاصل می‌کند.

مصطفی در دوره‌ی تحصیل در دانشگاه‌، با کارگری پدرش را در تأمین معشیت خانواده و هزینه‌ی تحصیلش یاری می‌کند و برعلاوه‌، دانش‌آموزان مهاجر هم‌نوطنش را هم آموزش داده است.

وی جزء معدود افراد این سرزمین است که نام و آوازه اختراعاتش از مرزهای افغانستان عبور کرده و در فیستوال‌ها و مسابقات جهانی مدال‌های رنگارنگ علمی گرفته است.

خلاصه‌ای از کارنامه و افتخارات مصطفی

۱-   عضویت در اتحادیه‌ی اسلامی دانشگاهیان افغانستان در مشهد

۲-   برگزار کننده‌ی چندین دوره‌ کارگاه کار‌آفرینی در دانشگاه فردوسی

۳-   تدریس برای دانش‌آموزان محروم

۴-   عضو فعال انجمن علمی، مهندسی مکانیک دانشگاه فردوسی مشهد

۵-   انتخاب به عنوان ستاره‌ی هجرت سال ۱۳۸۹

۶-   انتخاب به عنوان چهره‌ی ماندگار سال ۱۳۹۱ از طرف سازمان ملل

۷-   شرکت در چهل و یک‌ومین مسابقات بین‌المللی اختراعات سویس- ژنو

۸-  دارنده‌ی مدال نقره‌ی داوازدهمین جشنواره‌ی مسابقات بین‌المللی اختراعات کرواشیا در اکتبر سال 2014 (ARCA,2014)  می باشد وی از میان 268 شرکت کننده مدال نقره را کسب کرده است.

9- دارنده‌ی مدال برنز از مسابقات بین المللی اختراعات کوریای جنوبی در نوامبر سال 2014 (SIIF 2015)  می شد. در این مسابقه ٧٣٢ مخترع از ٣٤ کشور اشتراک داشتند. آقای رضایی در این مسابقات جایزه ویژه انجمن مخترعین کشور تایوان (Special award) را نیز دریافت کردند.

10-  دارنده‌ی مدال برنز از مسابقات بین المللی اختراعات آلمان (نورنبرگ) که در تاریخ 29 اکتبر تا یک نوامبر با حضور 700 مخترع از 40 کشور جهان برگزار شد، وی موفق به کسب مدال برنز با ساخت دستگاه سانترفیوژ چند محوره در این مسابقات شد.

اختراعات

 

اختراع و ساخت اولین سانتریفیوژ چند محوری

مزیت این دستگاه نسبت به دستگاه‌های موجود سرعت پایین‌تر و بازدهی بیشتر آن است بطوریکه بازدهی این دستگاه 1.5 برابر دستگاه‌های موجود است.نمونه اولیه این دستگاه با سرعت ۶۰۰ دور در دقیقه طراحی شده که در طرح پیشرفته تر ، سرعت آن قابل افزایش است.

رضایی درباره ویژگی های اختراعش یعنی سانترفیوژ چند محوری گفت: مزیتی که این سانترفیوژ با بقیه سانترفیوژها دارد این است که سانترفیوژهای تک محوری فقط روی یک محور(X) حرکت می کند اما سانترفیوژ چند محوری روی دو محور (X،Y) حرکت میکند و سرعت تجزیه این دستگاه نیز نسبت به سانترفیوژهای تک محوری 1.5 برابر افزایش یافته است.

وی در ادامه افزود : سانترفیوژها با حرکت دورانی که دارند و نیروی گریز از مرکز، سیالات مورد نظر را تجزیه می کند.سیالی که ما برای ثبت این سانترفیوژ آزمایش کردیم ،آب گل آلود بود .به طوریکه بعد از اینکه ماده مورد نظر را در ظرف مخصوص سانترفیوژ قرار دادیم بعد از مدت زمان مشخص ،گل و املاح سنگین تر در ته ظرف و مقداری آب که قابل قبول بود در روی ظرف قرار گرفت.با این موفقیت دستگاه سانترفیوژ چند محوری به ثبت رسید.از جمله کاربردهای سانترفیوژ می توان به کاربرد هسته ای،نظامی،پزشکی،آزمایشگاهی و ... اشاره کرد.


اختراع و ساخت اولین دستگاه "تخلیص پیوسته سیال

دستگاه "تخلیص پیوسته سیال" برای اولین بار توسط مصطفی رضایی دانشجوی نخبه افغانستانی اختراع و به شماره 76510 ثبت گردید. این مخترع جوان کشور نیز موفق به اختراع  نخستین دستگاه سانتریفیوژ چند محوری در جهان شده بود.

مصطفی رضایی در تشریح  این اختراع تازه­اش چنین اظهار داشت: وجود ناخاصی­های جامد در مایعات و سیالات به عنوان یکی از مشکلات بزرگ صنایع مختلف، باعث صرف هزینه­های بسیاری جهت نگهداری و تعویض سیستم فیلتراسیون می­شود. اما دستگاه تخلیص پیوسته سیال با ویژگی­های منحصر به فرد خود، تمامی مشکلات موجود را به طورکامل و با کمترین هزینه ممکن حل و فصل نموده و با رعایت استانداردهای موجه می­تواند جایگزین مطلوبی برای سیستم­های فیلتراسیون باشد.

رضایی می­گوید: مهمترین مزیتهای این دستگاه، کارکرد پیوسته و بدون ایجاد اختلال در صنایع میباشد. همچنین این دستگاه قابلیت این را دارد که از نیروی محرکه خطوط انتقال سیال به عنوان نیروی محرکه خود استفاده کند که این امر باعث کاهش چشم­گیر انرژی مصرفی می­گردد. مزیت دیگر این دستگاه کاربرد آن جهت خالص سازی سیالات مصرفی در صنایع مختلف می­باشد.

رضایی همچنین ایده چند اختراع دیگر هم در دست بررسی دارد که به گفته خودشان امید است به زودی بتواند آنها را نیز به مرحله اجرا و ساخت برساند. ایشان اظهار داشتند که سومین اختراع به نام “خنک کننده با مکانیزم ریزآب” در حال طی مراحل اداری است که در آینده نزدیک ثبت خواهد شد.

 




  • نخبگان و محصلین ولایت دایکندی

نخبگان و دانشجویان دایکندی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
این پایگاه: از طریق نقد منصفانه و تحلیل های علمی، روحیه حسابدهى و شفافیت را در حکومت محلی ولایت دایکندی تعقیب می نماید*** این پایگاه: تا حد توان انعکاس دهنده نابسامانیهای سیاسی و اداری در ولایت دایکندی می باشد *** این پایگاه: در جهت اداره سالم ومدیریت أثربخش در ولایت دایکندی می کوشد*** با آخرین گزارشات و تحلیل های خبری از ولایت دایکندی با ما باشید*** این پایگاه: پذیرای مقالات وتحلیل های خبری شما برای نشر در اینجا می باشد*** این پایگاه: پیشنهادات شما را در مورد عرضه خدمات بهتر خود به دیده قدر مینگرد.*** اطلاع رسانی شما، این سایت را به دیگران موجب امتنان و خرسندی است*** منتظر تماس و ارتباط علمی و فرهنگی شما می باشد*** راه ارتباطی شما به ما: adalat115@gmail.com