پایگاه اطلاع رسانی ولایت دایکندی

این پایگاه در حد توان انعکاس دهنده نابسامانیهای سیاسی و اداری در ولایت دایکندی می باشد و از طریق نشر حقایق، نقد منصفانه و تحلیل های علمی ، روحیه حسابدهى و مسئولیت پذیری را تعقیب می نماید

پایگاه اطلاع رسانی ولایت دایکندی

این پایگاه در حد توان انعکاس دهنده نابسامانیهای سیاسی و اداری در ولایت دایکندی می باشد و از طریق نشر حقایق، نقد منصفانه و تحلیل های علمی ، روحیه حسابدهى و مسئولیت پذیری را تعقیب می نماید

پایگاه اطلاع رسانی ولایت دایکندی

علی(ع) فرمود:« وَ اللهِ مَا یَنْتَفِعُ‏ بِهَذَا أُمَرَاؤُکُمْ وَ إِنَّکُمْ لَتَشُقُّونَ عَلَى أَنْفُسِکُمْ فِی دُنْیَاکُمْ وَ تَشْقَوْنَ بِهِ فِی أُخْرَاکُمْ:
به خدا سوگند امیران شما از این کار (تملق و چاپلوسی) سودی نمی‌برند. شما خود را در دنیا به رنج و زحمت می‌اندازید و در آخرت به این کار، شقی و بدبخت می‌شوید». (نهج البلاغه صبحی صالح، حکمت 37)
پیامبر اکرم(ص) فرمود: َ احْثُوا فِی وُجُوهِ الْمَدَّاحِینَ التُّرَاب‏: بر روی‌ چـاپلوسان سـتایشگر خاک‌ بپاشید‌! (نهج‌ البلاغه ابن ابی الحدید ج 17 ص 45 )

اسلاید شو

اسلاید شو

محمدضیا والی ولایت دایکندی

اسلاید شو

معرفی اجمالی علما و شخصیت های دایکندی

اسلاید شو

--------------------
moisrex ------------------

اسلاید شو

معرفي سناتوران ولایت دایکندی

اسلاید شو

اسلاید شو

پایگاه اطلاع رسانی ولایت دایکندی از طریق نقد منصفانه و تحلیل های علمی خود روحیه حسابدهى و شفافیت را در حکومت محلی تعقیب می نماید*** این پایگاه تا حد توان انعکاس دهنده نابسامانیهای سیاسی و اداری درولایت دایکندی می باشد *** این پایگاه در جهت اداره سالم ومدیریت أثربخش در در ولایت دایکندی می کوشد*** با آخرین گزارشات و تحلیل های خبری ولایت دایکندی با ما باشید** منتظر تماس و ارتباط علمی و فرهنگی شما می باشیم*** راه ارتباطی ما:adalat115@gmal.com

ابزار ساخت متن های متحرک

معرفی اعضای شورای ولایتی ولایت دایکندی

اسلاید شو

اسلاید شو

اسلاید شو

اسلاید شو

اسلاید شو

اسلاید شو

اسلاید شو

آخرین نظرات

بررسی فواید و مضرات قهوه

نخبگان و محصلین ولایت دایکندی | سه شنبه, ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۰۷:۳۲ ب.ظ

باید بدانید که واقعیت های جالب و قابل توجهی در خصوص این نوشیدنی پرطرفدار وجود دارد ...

آیا جزو افرادی هستید که زیاد قهوه می نوشید و حتی یک روز را هم نمی توانید بدون آن به شب برسانید؟ باید بدانید که واقعیت های جالب و قابل توجهی در خصوص این نوشیدنی پرطرفدار وجود دارد که باید بدانید. در این مطلب شما را با 10 واقعیت جالب در خصوص قهوه آشنا می کنیم. لطفاً با ما همراه باشید.

مصرف قهوه با برخی از آنتی بیوتیک ها توصیه نمی شود

 

اگر مشغول مصرف آنتی بیوتیک هستید در مصرف قهوه احتیاط کنید. این نوشیدنی حاوی کافئین است و نباید با آنتی بیوتیک هایی که برای درمان عفونت های ادراری مصرف می شوند نوشیده شود. علاوه بر این توصیه می شود که قهوه به همراه داروهای آنتی هیستامین مانند «تئوفیلین» مصرف نشود. آنتی بیوتیک ها در روند دفع کافئین اشکال ایجاد می کنند بنابراین امکان دارد که میزان این ترکیب در بدن بیش از اندازه ی معمول برسد و یا این که عوارض داروی تئوفیلین را بیشتر کند. البته این مسئله صرفاً در خصوص قهوه نیست. لازم است که در طول درمان با این آنتی بیوتیک ها از مصرف چای و نوشابه های کولا نیز بپرهیزید چون حاوی کافئین هستند. اگر برای درمان آسم تحت درمان با تئوفیلین هستید نیز این توصیه ها را آویزه ی گوشتان کنید. اگر کافئین از بدن دفع نشده و بیش از اندازه شود خود را با علائمی مانند تپش قلب، لرز، تعریق و حتی توهم نشان می‌ دهد.

نوشیدن 3 تا 5 فنجان قهوه در روز باعث کاهش 20 درصدی خطر ابتلا به آلزایمر می شود. به عقیده ی این محققان وجود ترکیبی به نام پولیفنول که ترکیبی آنتی اکسیدانی است بیشترین تأثیر را در مقابله با آلزایمر دارد

قهوه باعث کاهش وزوز گوش می شود

 

نتایج یک پژوهش آمریکایی که در سال 2014 به چاپ رسیده است نشان می دهد که مصرف کافئین می تواند باعث کاهش وزوز گوش شود. محققان روی 65 هزار زن داوطلب بررسی هایی آغاز کردند. در طول این بررسی ها خانم ‌های شرکت کننده روزانه 3 تا 4 فنجان یعنی معادل 450 تا 500 میلی گرم کافئین دریافت کردند. محققان مشاهده کردند که وزوز گوش در این خانم ‌ها به میزان 15 درصد کمتر از افرادی شده است که روزانه کمتر از یک فنجان قهوه (معادل 150 میلی گرم کافئین) مصرف می کنند. به عقیده ی محققان کافئین باعث تحریک سیستم عصبی مرکزی شده و به طور مستقیم روی گوش داخلی تأثیر می گذارد.

نباید روزانه بیش از 4 فنجان قهوه نوشید

 

در ماه می سال 2015، آژانس اروپایی سلامت غذایی اعلام کرده است که جذب کافئین باید به روزانه 400 میلی گرم یا 4 فنجان اسپرسو محدود شود.

قهوه دومین نوشیدنی پرمصرف در کشورهای اروپایی است

 

در کشوری مانند فرانسه قهوه دومین نوشیدنی پرمصرف است. در واقع فرانسوی ها قهوه خورهای قهاری هستند که بعد از آب بیشتر قهوه می خورند.

1 فنجان قهوه باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان کبد می شود

 

محققان 34 پژوهش انجام شده را بررسی مجدد کرده و در سال 2015 اعلام کردند مصرف قهوه برای مقابله با سرطان کبد مفید است. به عقیده ی این محققان مصرف هر فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به سرطان کبد را به میزان 14 درصد کاهش می دهد. این خاصیت قهوه را مدیون وجود ترکیباتی می دانند که اثرات سموم و به‌ ویژه آفلاتوکسین موجود در مواد غذایی که در ابتلا به این سرطان نقش مهمی دارد را کاهش می ‌دهند.

در سرتاسر جهان در هر ثانیه بیش از 1600 فنجان قهوه نوشیده می شود

 

بر اساس آماری که در سایت آماری Planetoscope منتشر شده است سالانه 400 میلیارد فنجان قهوه در جهان نوشیده می شود که معادل 1684 فنجان در ثانیه است.

آقایانی که قهوه مصرف می کنند عملکرد جنسی بهتری دارند

 

نتایج پژوهشی که در دانشگاه تگزاس ایالات متحده ی آمریکا انجام شده و در ماه می 2015 به چاپ رسیده است، آقایانی که روزانه یک تا دو فنجان قهوه می نوشند کمتر در معرض اختلالات نعوظی قرار می گیرند. به عقیده ی این متخصصان این خطر متناسب با میزان مصرف می تواند تا 40 درصد کاهش پیدا کند. متخصصان بر این عقیده هستند که قهوه باعث بروز مجموعه ای از واکنش ها می شود که عروق خونی موجود در آلت تناسلی مردانه را گشادتر می ‌کند. این مسئله نیز به گردش خون مناسب در این عضو منجر شده و نعوظ بهتری ایجاد می شود.

نتایج یک پژوهش آمریکایی که در سال 2014 به چاپ رسیده است نشان می دهد که مصرف کافئین می تواند باعث کاهش وزوز گوش شود

مصرف قهوه و الکل ممنوع

 

مصرف همزمان این نوشیدنی و نوشیدنی های الکلی خطرآفرین است. این همزمانی مصرف باعث بروز مشکلات زیادی مانند پنهان کردن اثرات افسردگی ناشی از مصرف الکل، کم آبی بدن، مشکلات کلیوی و اختلال در ضربان قلب در افراد مستعد می شود.

قهوه تنها گیاه حاوی کافئین نیست

 

کافئین به طور طبیعی در بیش از 60 گیاه وجود دارد که علاوه بر قهوه، در چای، کولا، گیاه گوارانا و گیاه مته نیز وجود دارد.

نوشیدن قهوه سدی در برابر آلزایمر

 

قهوه برای مغز مفید است. محققان سازمان بهداشت جهانی در سال 2014 اعلام کرده اند که نوشیدن 3 تا 5 فنجان قهوه در روز باعث کاهش 20 درصدی خطر ابتلا به آلزایمر می شود. به عقیده ی این محققان وجود ترکیبی به نام پولیفنول که ترکیبی آنتی اکسیدانی است بیشترین تأثیر را در مقابله با آلزایمر دارد. با این حال یادتان باشد که روزانه بیش از 3 تا 4 فنجان قهوه مصرف نکنید. بهتر است از ساعت 17 به بعد نیز قهوه ننوشید تا خواب راحتی داشته باشید. چون کافئین موجود در این نوشیدنی باعث بروز بی ‌خوابی به خصوص در افراد مستعد می شود.



  • نخبگان و محصلین ولایت دایکندی

بهداشت و صحت در دایکندی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
این پایگاه: از طریق نقد منصفانه و تحلیل های علمی، روحیه حسابدهى و شفافیت را در حکومت محلی ولایت دایکندی تعقیب می نماید*** این پایگاه: تا حد توان انعکاس دهنده نابسامانیهای سیاسی و اداری در ولایت دایکندی می باشد *** این پایگاه: در جهت اداره سالم ومدیریت أثربخش در ولایت دایکندی می کوشد*** با آخرین گزارشات و تحلیل های خبری از ولایت دایکندی با ما باشید*** این پایگاه: پذیرای مقالات وتحلیل های خبری شما برای نشر در اینجا می باشد*** این پایگاه: پیشنهادات شما را در مورد عرضه خدمات بهتر خود به دیده قدر مینگرد.*** اطلاع رسانی شما، این سایت را به دیگران موجب امتنان و خرسندی است*** منتظر تماس و ارتباط علمی و فرهنگی شما می باشد*** راه ارتباطی شما به ما: adalat115@gmail.com