قطع ارتباط برخی از احزاب سیاسی با حکومت محلی در دایکندی!
برخی از نمایندگی های احزاب سیاسی در دایکندی طی یک اعتراض با حکومت محلی این ولایت قطع ارتباط نموده اند...
آنان طی قطعنامه میگویند که حکومت محلی را بعد ازین نماینده حکومت مرکزی (وحدت ملی) نمیدانند بلکه نماینده یک حزب خاص و یک جریان سیاسی خاص میدانند و درهرنقطه از دایکندی که برخورد با نیرو های امنیتی صورت گیرند آنرا برخورد با نیروهای امنیتی حکومت وحدت ملی نه بلکه برخورد با یک جریان سیاسی خاص میدانند.
سبحان نایبی وکیل شورای ولایتی دایکندی در مصاحبه با رادیو دایکندی گفت :" تمام احزاب سیاسی باید آنگونه که در تصمیم گیری های حکومت محلی شریک باشند شریک ساخته نمی شوند و به همین دلیل با حکومت محلی این ولایت قطع ارتباط کرده اند".
آقای نایبی با استناد به قطعنامه این احزاب افزود :" حکومت محلی را نماینده حکومت مرکزی نمیدانیم و برخورد که همرای نیروهای امنیتی صورت میگیرد از نظر این احزاب برخورد با یک جریان سیاسی خاص میباشد".
اما شیر محمد انتظار سخنگوی والی ولایت دایکندی به رادیو دایکندی گفت :" اینکه تعدادی از احزاب با حکومت محلی قطع ارتباط کرده باشد نادرست است صرف تعدادی محدودی که خود شانرا نمایندگان احزاب مینامند اعلان کرده اند که با حکومت محلی قطع ارتباط نموده است درحالی که ما با افراد دیگر از داخل دفاتر این احزاب درارتباط هستیم و همیشه کوشش کردیم خدمات که برای شهروندان دایکندی صورت میگیرد آنها هم مستفید شوند".
بااین وجود جاوید نماینده حزب وحدت اسلامی با رهبری کریم خلیلی در دایکندی مقاطعه با حکومت محلی را به ضرر مردم دانیسته گفت:" ما هیچ وقت با حکومت محلی نه این والی و نه والی های دیگر مقاطعه نخواهیم کرد زیرا مقاطعه به نفع مردم ما نخواهد بود و مشکل عدم کارکرد دلیل برای مقاطعه نمیتواند باشد چراکه در سراسر کشور کار صورت نگرفته است".
وی مقاطعه با حکومت را راه حل خوبی برای اصلاح حکومت ندانیسته گفت:" زمانیکه یک والی از سوی حکومت مرکزی برای دایکندی معرفی میگردد موظف است تا مشکلات مردم را درنظر گرفته به حل آن بپردازد اما زمانی که ما با آن مقاطعه نمائیم آن به فکر دفاع از خودش خواهد افتاد".
بااین وجود احزاب که در مقاطعه با حکومت محلی قرار دارد میخواهند تا درحکومت اصلاحات بوجود بیآید به دلیل اینکه هرکدام شان یک نهاد اجتماعی به حساب میآید باید در تصمیم گیری های حکومت شریک ساخته شوند.
گفتنی است به گفته آقای نائبی این احزاب یک شورای را برای حل مشکلات کلان اجتماعی دایکندی بوجود آورده اند که این شورا با نظام افغانستان و رئیس جمهور افغانستان وفا دار خواهد بود.
گزارش
ازمرتضی حسینی- از صفحه ی محمد انوار شهاب
- ۹۵/۰۸/۱۷