شکایت شهروندان دایکندی از نبود کار و شغل ، و میزان کم درآمد ها
تعدادی از شهریان مرکز دایکندی از پائین بودن میزان عواید و وضع بد اقتصادی شان ابراز نارضایتی کرده...
و تلاش چند ساله در راستایی رشد اقتصادی ناکافی می دانند
آنان می گویند از چند سال به این سو هرچه کار کردیم که وضعیت اقتصادی ما بهتر شوند برعکس روز به روز وضعیت بدترشده میرود چون زمینه کاری محدود است و مصارف بیشتر از درآمدها گردیده است.
علی خان باشنده مرکز ولایت می گوید:" طوری که من تجربه نموده ام وضعیت اقتصادی مردم ولایت دایکندی رو به رشد نه، بلکه رو به افت است چون روزمره می بینم هر فردی که از بازار کدام جنس یا مواد خوراکه می خرد به قرض می برند و مدتها میگذرد اما از دادن پیسه خبری نیست این خود نشان دهنده ضعف اقتصاد این مردم بوده ودولت هم درین مورد کدام زمینه کاری را فراهم نساخته ومردم دچار مشکل اقتصادی گردیده است ".
جان محمد دیگر باشنده مرکزولایت که مصروف نجاری است نیز ازین وضعیت ناراض بوده به رادیو دایکندی میگوید:"من مدت 8 سال می شود که نجاری میکنم در زمستان هیچ در آمد خوب ندارم چون مصرف روزمره خودم را بس نمی کند چه رسد به خانواده ام ".
امان الله که در بازار نیلی موچی گری می کند میگوید:"من از صبح تا شام کفش دوزی میکنم، زیاد که کار کنم 100افغانی، با این صد افغانی تنها نان خشک خریده می توانم اما 11عایله که دارم چه خواهد شد، روزگارم روز به روز خراب تر شده میرود".
این گفته ها در حالی صورت می گیرد که ریاست اقتصاد در مورد میزان عایدات مردم هیچ نوع پاسخ قناعت بخش در مورد میزان درامد مردم در یک دهه گذشته و تغییرات به میان آمده دراین زمینه ارایه نکرده بلکه موضوع به اداره احصاییه دایکندی محول می کند.
اما آمریت احصاییه نیز دراین مورد پاسخ درست ارایه نکرده و هیچ آماری را در اختیار خبرنگاران قرار نمی دهد.
با این وجود شیر محمد انتظار سخنگوی والی دایکندی این گفته ها را رد نموده به رادیو دایکندی میگوید:"ما نباید بگوییم که اقتصاد مردم رو به ضعف است بلکه اقتصاد مردم دایکندی رو به رشد است اما تنها چیزی که هست نیازهای ما روز به روز بیشتر میشود واقتضای این را دارد که مصرف بیشتر بکنیم".
گفتنی است که آقای انتظار برخلاف گفته های مردم، در حالی از رشد اقتصاد مردم دایکندی سخن میگوید که حکومت هیچ نوع آماری دراین زمینه نداشته یا با رسانه ها شریک نمی سازند.
گزارشگر:معصومه سیرت