واکنش والی دایکندی نسبت به انتقادات علی اکبرجمشیدی
و هم لازم به ذکر است که در اولین روزهای آغاز فعالیت پارلمان در جلسهای از اعضای محترم ولسی جرگه درخواست همکاری و هماهنگی گردید ولی پس از آن تنها کسی که به فیصلهی آن جلسه با پیشداوریها و نفرتپراگنی و اشاعه دروغ عمل نکرد آقای جمشیدی بود و کماکان برجهل و دگماندیشی اصرار میورزد و اتهام میبندد...
تشخیص و تعیین نیازمندیهای اولیه ولایت دایکندی و چگونگی شمولیت آن در بودجه ملی در سال مالی ۱۳۹۹
کمیته انکشافی ولایت دایکندی پلان انکشافی سال مالی ۱۳۹۹ این ولایت را در سال ۱۳۹۸ مطابق به رهنمود مربوطه به مشوره نهادهای اجتماعی از سطح شوراهای ولسوالیهای دهگانه ولایت، شورای ولایتی، نهادهای مدنی، جوانان، زنان, کمیتههای سکتوری هشتگانه، کمیته تخنیکی، کمیته مدیریت مالی عامه و در نهایت به تصویب کمیته انکشافی ولایتی با ۳۰۰ پروژه پیشنهادی در سه کتگوری اولویتبندی و با بودجه مجموعی (۹۵،۱۱۷،۳۷۰) دالر؛ که در اولویت اول به تعداد ۱۶۰ پروژه با بودجه تخمینی ( ۶۲،۰۸۹،۷۰۰ ) دالر امریکای، در اولویت دوم با ۱۱۱ پروژه با بودجه ( ۲۵،۳۷۱،۲۱۹) دالر و در اولویت سوم ۲۹ پروژه با بودجه (۷،۶۵۶،۴۵۲) دالر در هشت سکتور تهیه نموده و از مجرای اصولی و قانونی آن از طریق ریاستهای سکتوری به وزارتهای سکتوری و از طریق ریاست اقتصاد به وزارت اقتصاد در وقت و زمان معینه ارسال و از سوی مسئولان اداره محلی تلاش گردیده است تا اولویتهای دایکندی از وزارتهای مربوطه که صلاحیت اولویتبندی پروژههای مربوطه را دارند شامل بودجه ملی گردد.
از آنجایی که اولویتهای ولایات از مجرای اصولی آن, که پلان انکشافی باشد در نظر گرفته میشود ولایت دایکندی مطابق معلومات فوق بیشتر از ۹۵ میلیون دالر را به منظور شمولیت در بودجه ملی به دقت تهیه و ارسال نموده است. مسئله شمولیت آن در سند بودجه همانطوری که به همه معلوم است بر میگردد به هوشمندی، تعهد و فهم نمایندگان پارلمان هر ولایت حین طی مراحل شمولیت پروژههای ولایت مربوطه در سند بودجه ملی از طریق وزارتهای سکتوری و وزارت مالیه و همچنان تصویب آن در پارلمان کشور. بدین لحاظ رهبری اداره محلی دایکندی همانطور که در فوق توضیح داده شد اولویتهای دایکندی را تشخیص و طی سه کتگوری ترتیب و به مرکز کشور به بخشهای مربوطه ارسال نموده و در سفرهایی که به کابل داشته و دیدارهایی که با مقامات مسئول همراه با اکثریت اعضای ولسی جرگهی ولایت دایکندی انجام داده نیز تلاش نموده است تا نیازمندیهای اساسی دایکندی شامل سند بودجه گردد. رهبری اداره محلی دایکندی در سال گذشته تمام تلاشش را در زمینه جذب بودجه و پروژههای انکشافی بیشتر انجام داده است این که جناب وکیل جمشیدی در زمینه تا چه حد کار نمودهاند سوالی است که باید خودشان پاسخ دهد.
و هم لازم به ذکر است که در اولین روزهای آغاز فعالیت پارلمان در جلسهای از اعضای محترم ولسی جرگه درخواست همکاری و هماهنگی گردید ولی پس از آن تنها کسی که به فیصلهی آن جلسه با پیشداوریها و نفرتپراگنی و اشاعه دروغ عمل نکرد آقای جمشیدی بود و کماکان برجهل و دگماندیشی اصرار میورزد و اتهام میبندد.
به عنوان والی دایکندی بر وظایفم واقفم و در کمال تعهد، مردمدوستی و صداقت به آن عمل مینمایم. نیازهای مردمم را میدانم، با دردهای آنها آشنا هستم و سالها برای دستیابی به اهداف همین مردم مبارزه کردهام و این به چند روز مسئولیتم به عنوان والی دایکندی خلاصه نمیشود و نخواهد شد.
بااحترام
منبع: صفحه رسمی مقام ولایت فیسبوک